Μυκητοκτόνο-Bακτηριοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση.
Η302: Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.
Η332: Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.
Η410: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
EUH401: Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.
Ψεκασμός Φυλλώματος.
Εσπεριδοειδή (Γκρεϊπ φρουτ, Λεμονιά, Μανταρινιά, Πορτοκαλιά)
Αμυγδαλιά
Καρυδιά
Φουντουκιά
Φιστικιά
Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά)
Βερικοκιά
Κερασιά
Ροδακινιά & Δαμασκηνιά
Αμπέλι (επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια)
Καρότο
Τομάτα (Υ+Θ) & Πιπεριά (Υ+Θ)
Κολοκυνθοειδή (Υ+Θ) (Αγγούρι (Υ+Θ), Κολοκύθι (Υ+Θ), Πεπόνι (Υ+Θ), Καρπούζι (Υ+Θ))
Φασόλι
Σέλινο
Αραχίδα
Πατάτα
Ζαχαρότευτλα
Εσπεριδοειδή / 21 ημέρες.
Ακρόδρυα (Αμυγδαλιά, Καρυδιά, Φιστικιά, Φουντουκιά) / 28 ημέρες.
Μηλοειδή, Πυρηνόκαρπα / Μη Εφαρμόσιμο (Καθορίζεται από το στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας κατά την εφαρμογή).
Aμπέλι (για επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια) / 21 ημέρες.
Ελιά / 21 ημέρες.
Λαχανικά (Υ+Θ) / 7 ημέρες.
Τομάτα (Υ) / 10 ημέρες.
Τομάτα (Θ) / 7 ημέρες.
Πατάτα, Αραχίδα, Ζαχαρότευτλα / 21 ημέρες.
Η302: Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.
Η332: Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής.
Η410: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
EUH401: Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.