Μεταλλικός Xαλκός (σε μορφή οξυχλωριούχου χαλκού (copper oxychloride)).
H319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.
H410: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
EUH401: «Για να αποφύγετε κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης»
Ψεκασμοί φυλλώματος.
Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά)
Αμπέλι (για επιτραπέζια και οινοποιήσιµα σταφύλια)
Αμυγδαλιά
Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ-φρουτ, Κιτριά)
Ελιά
Ακτινίδια
Ακρόδρυα (Καρυδιά, Φουντουκιά, Καστανιά Φιστικιά, Αμυγδαλιά)
Μικρά οπωροφόρα (Σμέουρο, Ρίμπες, Μύρτιλλο, Βατόμουρο, Φραγκοστάφυλλο)
Τομάτα (Υ)
Μελιτζάνα (Υ)
Κολοκυνθοειδή με βρώσιμο φλοιό (Υ+Θ) & Αγγούρι (Υ+Θ), Αγγουράκι (Υ+Θ), Κολοκύθι (Υ+Θ), Κολοκυνθοειδή με μη βρώσιμο φλοιό (Υ+Θ), Καρπούζι (Υ+Θ), Πεπόνι (Υ+Θ), Κολοκύθα (Υ+Θ)
Βολβώδη λαχανικά, Σκόρδο, Κρεμμύδι, Ασκαλώνιο, Φρέσκο κρεμμύδι Shallot
Μαρούλι & Πράσινα Φυλλώδη Λαχανικά (Εσκαρόλ, Αντίδι, Ραντίτσιο, Ρόκα, Σπανάκι)
Λάχανο & Μπρόκολο & Κουνουπίδι
Φρέσκα φασολάκια & Αμπελοφάσουλο & Φασόλι & Μπιζέλι & Φάβα
Τριανταφυλλιά & Γαρυφαλλιά & Γεράνι & Χρυσάνθεμο & Κυκλάμινο & Πικροδάφνη & Δαφνοκερασιά
Κυπαρίσσι
Πατάτα
Καπνός
Μηλοειδή, Πυρηνόκαρπα, Ακρόδρυα, Εσπεριδοειδή, Ακτινίδια, Μελιτζάνα, Καπνός / Μη εφαρμόσιμο (Καθορίζεται από το στάδιο ανάπτυξης της καλλιέργειας κατά την εφαρμογή).
Μύρτιλλο, Ρίμπες, Σμέουρο, Βατόμουρο, Φραγκοστάφυλο / 3 ημέρες.
Βολβώδη λαχανικά / 3 ημέρες.
Aμπέλι (για επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια) / 21 ημέρες.
Ελιά / 14 ημέρες.
Φυλλώδη λαχανικά / 7 ημέρες.
Τομάτα (Y) / 3 ημέρες.
Τομάτα Βιομηχανική / 10 ημέρες.
Κολοκυνθοειδή με βρώσιμο φλοιό / 3 ημέρες.
Κολοκυνθοειδή με μη βρώσιμο φλοιό / 7 ημέρες.
Πατάτα, Λάχανο, Μπρόκολο, Κουνουπίδι / 14 ημέρες.
Φρέσκα φασολάκια, αμπελοφάσουλο, φασόλι, μπιζέλι, φάβα / 3 ημέρες.
H319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.
H410: Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.
EUH401: «Για να αποφύγετε κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης»