Close
menu
menu
Farma Chem 2023 Certification Badge
Farma Chem 2023 Certification Badge
Back to top

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΤΗΣ FARMA-CHEM SA

Η FARMA-CHEM SA είναι μια 100% ιδιωτική Ελληνική εταιρεία, η οποία κατέχει σήμερα κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης φυτοπροστατευτικών Προϊόντων, Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης & Βιοκτόνων.

Η εταιρία εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων της, έχει γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας κατά Seveso III. Επιπλέον, η FARMA-CHEM SA έχει θέσει τους πλέον αυστηρούς κανόνες ποιοτικού ελέγχου στις προδιαγραφές εισαγωγής Α’ υλών και τελικού προϊόντος.

Με ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικά και ποιοτικά προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του παραγωγού.

Για πάνω από 60 χρόνια καλλιεργούμε τις αξίες μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις αλλαγές και τις προκλήσεις της εποχής μας, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΣ FARMA-CHEM SA

1955
pin
Ο Ιωάννης Μυλωνάς ιδρύει την επιχείρηση φυτοπροστατευτικών προϊόντων Σ.Ι.Μ.
1987
pin
Η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά και αλλάζει εμπορική επωνυμία, καθώς η Σ.Ι.Μ. απορροφάται από την εταιρεία FARMA-CHEM SA, η οποία ιδρύεται από τους Σωτήριο Ι. Μυλωνά & Βασίλειο Ι. Μυλωνά στη ΒΙ.ΠΕΘ - ΣΙΝΔΟΥ.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ είναι οι ΑΞΙΕΣ μας / ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ είναι οι ΑΞΙΕΣ μας ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ είναι οι ΑΞΙΕΣ μας / ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ είναι οι ΑΞΙΕΣ μας

ΣΩΤΗΡΙΟΣ Ι. ΜΥΛΩΝΑΣ

President & CEO of FARMA-CHEM S.A.

ΜΗΝΥΜΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί Συνεργάτες,
σας καλωσορίζω στην οικογένεια της FARMA-CHEM S.A..

Η εταιρία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1955 και συνεχίζει έως και σήμερα να αναπτύσσεται δυναμικά αποτελώντας ένα εξαίρετο παράδειγμα επιχειρηματικότητας και κατέχοντας κυρίαρχη θέση στη διάθεση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης και προϊόντων δημόσιας υγείας.

Ανταποκρινόμενη δυναμικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, η FARMA-CHEM S.A. επιδεικνύει συνεχώς αλματώδη ανάπτυξη στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 20 χώρες του εξωτερικού επενδύοντας σε επωφελείς συνεργασίες και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Το ανθρώπινο δυναμικό και οι επιλεγμένοι συνεργάτες είναι η κινητήρια δύναμή μας που συνιστούν αφετηρία για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης. Όλοι εμείς στη FARMA CHEM S.A. εργαζόμαστε με επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα, ώστε να αφουγκραζόμαστε και να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, εξατομικευμένες λύσεις και συνεχή
Εκπαιδευτική -Τεχνική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας.

Ωστόσο, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρήζει την εταιρία μας ηγέτιδα στον κλάδο της είναι η ακεραιότητα πάνω στην οποία χτίζεται το όραμα και η επίτευξη στόχων. Την τελευταία 3 ετία ολοκληρώσαμε με επιτυχία επένδυση 3.000.000€ που αφορά την επέκταση των εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση εξοπλισμού με νέα, σύγχρονα, αυτοματοποιημένα μηχανήματα παραγωγής.

Στη νέα 5 ετία που ακολουθεί προχωράμε με θεμελιώδη αρχή μας τον άνθρωπο και τη θετική συμβολή μας για ένα βιώσιμο μέλλον. Στόχος μας από εδώ και στο εξής, είναι η παραγωγή και εμπορία χημικών σκευασμάτων αλλά κυρίως νέας γενιάς βιοδραστικών σκευασμάτων που προάγουν το όραμα για την πραγμάτωση αειφόρου παραγωγικής γεωργίας, ακολουθώντας τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Αυτή η «πράσινη στρατηγική» θέλουμε να είναι ο θεμέλιος λίθος που θα οδηγήσει σταδιακά στη βιώσιμη ανάπτυξη εξασφαλίζοντας σε όλους μας ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα.

Ως πρόεδρος της εταιρίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την στήριξή σας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί για όλους εμάς πηγή έμπνευσης και δράσης. Δεσμεύομαι προσωπικά πως η FARMA CHEM S.A. θα συνεχίσει να είναι για όλους εσάς ο πιο αξιόπιστος, ευέλικτος και άμεσα ανταποκρίσιμος συνεργάτης σας, όπως μας γνωρίζετε εδώ και 65 χρόνια τώρα.

Με εκτίμηση,
Σωτήριος Ι. Μυλωνάς
President – CEO
FARMA-CHEM S.A.

ΙΣΧΥΡΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η εταιρεία αναβαθμίζοντας τη θέση της στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο έχει συνάψει εμπορικές συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Εταιρείες όπως οι Afrasa, Galenika Fitofarmacija, IQV BlackEarth, Symbiom, BASF, BARCLAY, CERTIS, ZAPI, BABOLNA-BIO, SHARDA, ELTON, μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο και ενισχύουν τη συνεργασία με την εταιρεία μας. Παράλληλα, στον τομέα της έρευνας νέων προϊόντων και καινοτόμων τεχνολογιών, η FARMA-CHEM S.A. συνεργάζεται με τους σημαντικότερους αρμόδιους ελληνικούς φορείς και με τα πιο έγκυρα ερευνητικά κέντρα.

Η FARMA-CHEM S.A. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ AGRICHEM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Η AGRICHEM ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΘΡΕΨΗΣ.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ / ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ / ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

  • Καλλιέργεις

  • Εχθρός / Ασθένεια

  • Δραστικές ουσίες

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΩΝ