Εσπεριδοειδή (Γκρέϊπφρουτ, Λεμονιά, Πορτοκαλιά, Μανταρινιά)
Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά)
Πυρηνόκαρπα (Βερικοκιά, Κερασιά, Ροδακινιά, Δαμασκηνιά)
Αμπέλι (για επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια)
Ελιά
Λαχανικά (Καρότο, Κρεμμύδι, Πιπεριά, Πράσο, Κουνουπίδι, Λάχανο, Μαρούλι, Σέλινο, Φασόλι, Μπιζέλι)
Πατάτα
Τομάτα (Υ+Θ)
*Υ: Υπαίθρου
*Θ: Θερμοκηπίου