Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ – φρουτ, Νερατζιά), Ελιά, Πυρηνόκαρπα (Κερασιά, Δαμασκηνιά, Βυσσινιά, Ροδακινιά, Βερικοκιά, Νεκταρινιά), Γιγαρτόκαρπα (Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά), Αμπέλι (επιτραπέζιες και οινοποιήσιμες ποικιλίες), Τομάτα, Καρπούζι, Πεπόνι, Κολοκύθι, Αγγούρι, Πιπεριά, Φασόλια, Μελιτζάνα, Φράουλα, Αμυγδαλιά, Πατάτα, Αγκινάρα.