Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ – φρουτ), Ακρόδρυα (Αμυγδαλιά, Καρυδιά, Φουντουκιά), Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά), Πυρηνόκαρπα (Κερασιά, Δαμασκηνιά, Ροδακινιά, Βερικοκιά, Νεκταρινιά), Αμπέλι (επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια), Βαμβάκι, Καπνός, Φράουλα, Καρπούζι, Πεπόνι, Λάχανο, Κουνουπίδι, Κολοκύθι, Αγγούρι, Πιπεριά, Τομάτα, Φασόλια, Μπιζέλι, Μελιτζάνα, Ανθοκομικές καλλιέργειες.