Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά), Πυρηνόκαρπα (Ροδακινιά, Κερασιά, Δαμασκηνιά, Βερικοκιά), Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Λεμονιά, Μανταρινιά, Γκρέιπ φρουτ), Ελιά, Ακτινίδιο, Ακρόδρυα (Αμυγδαλιά, Φουντουκιά, Καρυδιά, Φιστικιά), Αμπέλι (επιτραπέζιο και οινοποιήσιμο σταφύλι), Κηπευτικά (Τομάτα, Πιπεριά, Μελιτζάνα, Φράουλα, Καρπούζι, Πεπόνι, Αγγούρι, Κολοκύθι, Φασόλι, Μπιζέλι, Πατάτα Κρεμμύδι, Καρότο, Βαμβάκι, Μηδική, Σιτάρι (σκληρό, μαλακό), Κριθάρι, Χλοοτάπητας, Θερμοκηπιακές καλλιέργειες.