Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά), Πυρηνόκαρπα (Ροδακινιά, Κερασιά, Βερικοκιά, Δαμασκηνιά), Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ φρουτ), Αμπέλι (οινοποιήσιμα και επιτραπέζια σταφύλια, σουλτανίνα), Ακτινίδιο, Ελιά, Ακρόδρυα, Τομάτα, Πιπεριά, Μελιτζάνα (Υ), Λάχανο, Μπρόκολο, Κουνουπίδι, Μαρούλι, Φράουλα, Καρπούζι, Πεπόνι, Αγγούρι, Κολοκύθι (Υ), Φασόλι, Μπιζέλι, Καρότο, Κρεμμύδι, Βαμβάκι, Μηδική, Σιτάρι (σκληρό, μαλακό), Κριθάρι, Χλοοτάπητας, Θερμοκηπιακές καλλιέργειες.