Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ φρουτ), Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά, Κυδωνιά), Πυρηνόκαρπα (Κερασιά, Δαμασκηνιά, Βυσσινιά, Ροδακινιά, Βερικοκιά, Νεκταρινιά), Αμπέλι (επιτραπέζια σταφύλια, οινοποιήσιμα σταφύλια), Ελιά, Ακτινίδιο, Αμυγδαλιά, Φουντουκιά, Καρυδιά, Φιστικιά, Λαχανικά (Καρότο, Κρεμμύδι, Πράσο, Κουνουπίδι, Λάχανο, Ραδίκι, Ραπανάκι, Σέλινο, Μαρούλι, Αγκινάρα, Σπανάκι, Τομάτα (Υ+Θ), Πιπεριά (Υ+Θ), Μελιτζάνα (Υ+Θ), Καρπούζι (Υ+Θ), Πεπόνι (Υ+Θ), Κολοκύθι (Υ+Θ), Φασολάκι (Υ+Θ), Πατάτα, Σιτηρά (Σιτάρι μαλακό και σκληρό, Κριθάρι, Ζαχαρότευτλα, Ψυχανθή (Μπιζέλι, Φασόλι), Καλλωπιστικές Καλλιέργειες.