Ασβέστιο (Ca) 17% β/ο ή 11,3% β/β + Άζωτο (Ν) 10% β/ο ή 6,6% β/β + Νιτρικό Άζωτο 7,8% β/ο ή 5,2% β/β + Ουρικό Άζωτο 2,2% β/ο ή 1,4% β/β + Μαγνήσιο (Mg) 4% β/ο ή 2,6% β/β + Bόριο (B) 0,1% β/ο ή 0,07% β/β.
Υγρό λίπασμα Ασβεστίου, με ιδανική αναλογία σε Μαγνήσιο, ενισχυμένο με Βόριο και Άζωτο. Βελτιώνει τη συνεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής μετά τη συγκομιδή των φρούτων και των λαχανικών.