Γιγαρτόκαρπα (Μηλιά, Αχλαδιά), Πυρηνόκαρπα (Ροδακινιά, Κερασιά, Βερικοκιά, Δαμασκηνιά), Ακρόδρυα (Αμυγδαλιά, Φιστικιά, Καρυδιά, Καστανιά), Ακτινίδιο, Κηπευτικά (Τομάτα, Πιπεριά, Αγγούρι, Μελιτζάνα, Κολοκύθι, Πεπόνι, Καρπούζι, Κουνουπίδι, Μπρόκολο, Λάχανο), Φασόλια, Φασολάκια, Καρότο, Κρεμμύδι, Ελιά, Φράουλα, Βαμβάκι, Αμπέλι (Επιτραπέζια σταφύλια και Οινοποιήσιμα σταφύλια, Σταφίδα).