Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά), Πυρηνόκαρπα (Κερασιά, Δαμασκηνιά, Βερικοκιά, Ροδακινιά, Νεκταρινιά), Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά Μανταρινιά, Γκρέιπ φρουτ, Λεμονιά, Αμπέλι (Επιτραπέζια και Οινοποιήσιμα Σταφύλια, Σουλτανίνα), Ακτινίδιο, Ελιά, Ρόδι, Ακρόδρυα (Αμυγδαλιά, Φιστικιά, Φουντουκιά), Πιπεριά, Μελιτζάνα, Τομάτα, Λάχανο, Μπρόκολο, Κουνουπίδι, Μαρούλι, Φράουλα, Καρπούζι, Πεπόνι, Αγγούρι, Κολοκύθι, Φασόλι, Μπιζέλι, Κρεμμύδι, Καρότο, Βαμβάκι, Μηδική, Σιτάρι (Σκληρό και Μαλακό), Κριθάρι, Θερμοκηπιακές καλλιέργειες.