Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ – φρουτ), Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά), Πυρηνόκαρπα (Κερασιά, Δαμασκηνιά, Ροδακινιά, Βερικοκιά), Αμπέλι (επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια, Σταφίδες, Σουλτανίνα), Κηπευτικά (Τομάτα (Υ), Τομάτα Βιομηχανική, Κολοκύθι, Αγγούρι, Πιπεριά, Μελιτζάνα, Καρπούζι, Πεπόνι, Κρεμμύδι, Καρότο), Φράουλα, Πατάτα, Βαμβάκι, Θερμοκηπιακές καλλιέργειες.