Close
menu
menu
Farma Chem 2023 Certification Badge
Farma Chem 2023 Certification Badge
Back to top
/ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ FARMA-CHEM SA ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ABIM ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PARASITEC 2023

Ενημερωνόμαστε… εξελισσόμαστε!
Η FARMA-CHEM SA είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε δύο σπουδαίες εκδηλώσεις του κλάδου μας.
Η πρώτη επίσκεψη, πραγματοποιήθηκε στο ABIM, στη Βασιλεία, που αποτελεί ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα και καταξιωμένα συνέδρια της Βιομηχανίας Βιολογικού Ελέγχου.
Δεύτερη στάση μας, η έκθεση PARASITEC, στο Παρίσι. Εκεί, η ομάδα μας, είχε την ευκαιρία να συναντήσει κορυφαίες εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο και να ενημερωθεί για νέα προϊόντα αλλά και για όλες τις καινοτόμες τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν την καταπολέμηση των παρασίτων και την προστασία της δημόσιας υγείας.
Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εκπαίδευση και την έρευνα.

🎯Κύριοι στόχοι μας για το 2024, η επέκταση του χαρτοφυλακίου της FARMA-CHEM SA, με νέα, αποτελεσματικά, βιολογικά σκευάσματα, αλλά και η προώθηση καινοτόμων λύσεων που θα συμβάλουν στη διατήρηση της δημόσιας υγείας και στη προστασία του περιβάλλοντος.

Το συνέδριο ΑΒΙΜ και την έκθεση PARASITEC επισκέφθηκαν οι:
– Σωτήριος Μυλωνάς, President – CEO FARMA-CHEM SA
– Λητώ Μυλωνά, CEO FARMA-CHEM SA
– Σοφία Παπαδημητρίου, Managing Director FARMA-CHEM SA
– Δημήτρης Καλαμιώτης, Technical Support Manager for Biocidal Products FARMA-CHEM SA
#FARMACHEM #ABIM #PARASITEC #biocontrol #sustainableagriculture #innovativesolutions

Share this Post:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

  • Καλλιέργεις

  • Εχθρός / Ασθένεια

  • Δραστικές ουσίες

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΛΤΡΩΝ