Το προφίλ

της FARMA-CHEM SA

H FARMA-CHEM SA είναι μια 100% ιδιωτική Ελληνική εταιρεία, η οποία κατέχει σήμερα κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων, Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης & Βιοκτόνων. Η εταιρία εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων της, έχει γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας κατά Seveso IΙI. Επιπλέον, η FARMA-CHEM SA έχει θέσει τους πλέον αυστηρούς κανόνες ποιοτικού ελέγχου στις προδιαγραφές εισαγωγής Α’ υλών και τελικού προϊόντος.

Με ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, η εταιρεία μας προσφέρει αποτελεσματικά και ποιοτικά προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του παραγωγού.

Για πάνω από 60 χρόνια καλλιεργούμε τις αξίες μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις αλλαγές και τις προκλήσεις της εποχής μας, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη.

Η ιστορία

της FARMA-CHEM SA

  • 1955: Ο Ιωάννης Μυλωνάς ιδρύει την επιχείρηση φυτοπροστατευτικών προϊόντων Σ.Ι.Μ.

  • 1987: Η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά και αλλάζει εμπορική επωνυμία, καθώς η Σ.Ι.Μ. απορροφάται από την εταιρεία
    FARMA-CHEM SA, η οποία ιδρύεται από τους Σωτήριο Ι. Μυλωνά & Βασίλειο Ι. Μυλωνά στη ΒΙ.ΠΕΘ – ΣΙΝΔΟΥ.

Το όραμα

και οι αξίες μας

Να δημιουργούμε ΑΞΙΑ στις καλλιέργειες και τα γεωργικά προϊόντα, προσφέροντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στον παραγωγό.
Να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ολοένα και πιο σύνθετες προκλήσεις του αγροτικού τομέα, μέσα από την τεχνογνωσία και τη συνεχή έρευνα. Να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας μέσω καινοτόμων προϊόντων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ είναι οι ΑΞΙΕΣ μας.