” Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της FARMA-CHEM SA.

H FARMA-CHEM SA κατέχει σήμερα κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά, στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων, Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης και Προϊόντων Δημόσιας Υγείας.

H εταιρεία κατόρθωσε όλα αυτά τα χρόνια να παρουσιάσει αλματώδη ανάπτυξη και μια διαρκώς ανοδική πορεία. Σήμερα, νιώθω υπερήφανος, που για πάνω από 60 χρόνια η FARMA-CHEM SA συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις στον παραγωγό, παρουσιάζοντας την πιο σταθερή και δυναμική ανάπτυξη στον κλάδο των αγροχημικών.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας, καταφέραμε να έχουμε μία σταθερά ανοδική πορεία που μας οδήγησε στο διπλασιασμό των χώρων αποθήκευσης, στην αύξηση και βελτίωση των γραμμών παραγωγής και στη σημαντική  ανάπτυξη της εξαγωγικής μας δραστηριότητας, που ήδη ξεπερνά τις 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργούμε τις αξίες μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις προκλήσεις της εποχής μας, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την εστίαση στις ανάγκες των συνεργατών μας. Οι αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας, η υιοθέτηση μεθόδων παραγωγής φιλικών προς το περιβάλλον και η ασφάλεια των εργαζομένων, προσδιορίζουν τις υπηρεσίες μας και παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη της εταιρείας μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της FARMA-CHEM SA αποτελεί την κινητήρια δύναμη για όλες μας τις δραστηριότητες και αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική επένδυση. Μαζί, μοιραζόμαστε το όραμα, τη στρατηγική και τους στόχους μας, μένοντας πιστοί στις αξίες μιας εταιρείας που όσο δυναμικά και αν αναπτύσσεται, διατηρεί  πάντα τα “οικογενειακά” χαρακτηριστικά της.

Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου σε όλο των δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στους χιλιάδες παραγωγούς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς αποτελείτε για εμάς την πιο σημαντική εγγύηση για ένα μέλλον βιώσιμης ανάπτυξης και επιτυχιών.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με αισιοδοξία, πολλή όρεξη και σκληρή δουλειά. Όλα τα μέλη της οικογένειας της FARMA-CHEM SA, δεσμευόμαστε πως θα εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά για τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη όλων των πτυχών της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας με βάση τις ίδιες πάντα αξίες και το όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε.”

 

Με εκτίμηση,
Βασίλειος Ι. Μυλωνάς
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
FARMA-CHEM SA

Βασίλειος Ι. Μυλωνάς
Πρόεδρος FARMA-CHEM SA