Μηλοειδή (Μηλιά, Αχλαδιά), Εσπεριδοειδή (Πορτοκαλιά, Μανταρινιά, Λεμονιά, Γκρέιπ φρουτ), Πυρηνόκαρπα (Ροδακινιά, Κερασιά, Βερικοκιά, Δαμασκηνιά, Νεκταρινιά), Αμπέλι (επιτραπέζια και οινοποιήσιμα σταφύλια, σουλτανίνα), Ακτινίδιο, Ρόδι, Πατάτα, Ελιά, Κρεμμύδι, Καρότο, Βαμβάκι, Μαρούλι, Κηπευτικά, Φράουλα, Κολοκυνθοειδή (Καρπούζι, Πεπόνι, Κολοκύθι, Αγγούρι), Λάχανο, Μπρόκολο, Κουνουπίδι, Θερμοκηπιακές καλλιέργειες.